emmène-moi aussi loin que possible

idag hängde vi litegrann på öppet hus på skolan. efter det paniksprang jag genom snöstormen och missade nästan mitt tåg.
 

this is just one of those lonely nights

svetten täcker sängen allt jag vill är att vakna med dig tätt intill men sömnen satans jävla sömnen var är den? 
 

du är längre bort än fram och tillbaka till new york och jag saknar dig / saknad gräver hål i trottoaren där jag går och saknar dig

du är så vacker i din vilsna självklarhet
jag är som du
vacker i min klarsynta vilsenhet
jag har glömt hur det går till
att leva utan oss
mitt hjärta sitter löst
du måste vårda det
när det slits loss
(den ultimata kärlekssången)
 
ikväll har jag lyssnat till fin popmusik och känt hjärtat slå för en gångs skull och inte riktigt kunnat slutat le och bara velat dansa dansa dansa och tänkt att det enda som saknas här är du. 
 
fröken underbar
 
generalerna

en kall kväll i november

 
du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör
för du är inte nån som man låser in & inte nån som man har

vad vill du? men kom då, jag är ju här och väntar på dig / du är himlen för mig varje dag

ibland vill jag bara prata i enbart låttexter och fina filmcitat när mina egna ord inte räcker till över huvud taget och när jag som vanligt inte kan formulera minsta lilla känsla som trängs & sprängs inuti bröstkorgen, ibland vill jag bara strunta i stela smskonversationer och springa hem till dig och säga att i'm glad i didn't die before i met you eller berätta för dig att du är drömmarna jag drömmer ibland eller skriva små meddelanden som if you were a floor i'd wanna be the rug and if you were a kiss i know i'd be a hug och to die by your side is such a heavenly way to die. vill relatera hela jävla livet till låttexter och böcker och citat från mina favoritfilmer.
 

och nu har jag skrivit på det här jävla blogginlägget i två timmar utan att komma någonstans så nu går jag fan och lägger mig.

you better watch out, 'cause I like you / good things makes me vanish and go

I: gömmer mig för resten av världen på sängen i det blå rummet ute i skogen och när jag inte sträckläser halvfåniga kärleksböcker eller tittar på filmer som får mig att fnissande kura ihop mig till en liten boll med handen för munnen (fakta om mig: det är min reaktion varje gång jag ser kyssar eller söta par eller vad-fan-som-helst-som-innefattar-någon-form-av-kärlek på film) dricker jag te i en alldeles för stor tröja och tjocka gosiga strumpor, bläddrar igenom sms och fastnar med blicken på ett speciellt fotografi bland alla typ hundra foton som täcker väggen. väggen med alla fina bli-glad-av-bilder.
skriver långa blogginlägg och mobilanteckningar och sidor i något gammalt skrivblock fulla med drömmar tankar känslor, men i slutändan blir allt ändå så fånigt att jag knappt klarar av att läsa de själv utan att skämmas så istället försöker jag uttrycka mig genom konstant tumblrande, skapande av minst hundra spellistor, fotografier och konstiga målningar (jag kan inte ens måla. men jag gör det ändå) och genom att citera låttexter typ konstant. för andra har så mycket lättare att beskriva mina känslor sådär exakt och precis än vad jag själv någonsin kan göra;;
TO DIE BY YOUR SIDE IS SUCH A HEAVENLY WAY TO DIE / I'M GLAD I DIDN'T DIE BEFORE I MET YOU / VAD VILL DU? MEN KOM DÅ, JAG ÄR JU HÄR OCH VÄNTAR PÅ DIG / ALLA FRÅGAR OM JAG KÄNNER NÅGONTING FÖR DIG OCH JAG VILL SVARA ATT JAG KÄNNER FAN ALLT SOM GÅR ATT KÄNNA I MIG.
 
II: drömmer mig bort till någonstans långt ifrån mörker, regn och gråkalla novemberdagar: ett café i london eller en gata i berlin eller kanske en balkong i paris, och jag räknar ner dagarna tills klockan byter år och januari blir till februari som övergår till mars med lite varmare väder och smältande isar och kanske lite fågelkvitter här & där, som till sist förvandlas till aprilsol och vårkänslor överallt. tanken på våren som kommer närmre blandat med alla känslor jag aldrig klarar av att sätta ord på är väl det enda som kan få mig att överleva & orka ta mig igenom den här äckliga jävla skitvintern.
 
och för er som är intresserade;
spellista #1: you better watch out 'cause i like you
spellista #2: i'm just a dreamer but i'm hanging on


(för övrigt, sådär på tal om ingenting funderar jag på att ha en frågestund. fast har man ens sådana längre och skulle jag ens få några frågor då? äsch, jag kanske ska strunta i det)

I'm glad I didn't die before I met you


väntan, alltid denna väntan från vitt till grått till svart, detta år var svart / och liljorna faller från ett fönster i västerås inatt, jag hör ditt skratt / framtiden är ändå utom räckhåll för oss

 
Stannar hemma från skolan en dag längre i hopp om en chans att få stanna och hämta andan; har nått det där så-trött-på-allt-att-jag-bara-vill-lägga-mig-i-en-hög-på-golvet-och-dö-stadiet nu och är så orkeslös och utmattad över ingenting att jag knappt orkar andas där jag ligger i ett hörn av sängen och stirrar upp på väggen med alla fotografier (fotografier som gör mig glad, så jag ska ha något att titta på alla gånger jag ligger där och vill dö av ångest) och önskar mig lite mindre ensamhet lite mindre ångest lite mindre orkeslöshet och en aning mer närhet och kärlek och MÄNSKLIG VÄRME (SNÄLLA KOM NÄRMRE). Trettiosju grader celsius är allting som behövs. 

Och alla frågar om jag känner någonting för dig och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig


If you were the floor I'd wanna be the rug and if you were a kiss I know I'd be a hug

Har sådan ångest att jag inte vet var jag ska ta vägen och det här har varit det ensammaste och absolut värsta lovet i hela mitt liv för i n g e n t i n g blev som jag hoppats på och jag är SÅ inte redo för skola igen och jag vill helst utav allt bara lägga mig ner på golvet och sluta andas.
 

If you fall hard I fall harder


I try to try to lose my head but I wish wish wish that you were always here, and I try to try to lose my head but I wish wish wish that I was dead

I try to tell myself at night when the dusty old pictures are all out of sight that I think I will be alright