If "someday" don't exist then will you wait for me?

Dansar omkring i vårsolen i bara tröjan utan att frysa och i något slags desperat försök till förändring låter jag det gamla slitna håret falla till golvet under ett frisörbesök, färgar det ganska konstigt och klipper luggen alldeles för kort. Klistrar fast små silverstjärnor under ögonen för att glittra, och jag ler när jag speglar mig i tågfönstret. Så länge den lilla isen som finns kvar på marken glänser och smälter bort i solskenet finns det liksom ingenting som kan göra ont. Byter ut kärlekskänslor mot fangirlande och spenderar flera timmar med klasskamrater åt att stå några meter ifrån och bara titta på världens finaste YOHIO, skrikgråta inombords över ögonkontakter och leenden och vinkningar med blicken rakt på oss. Det är påsklov och snart börjar den finaste månaden på året och jag är glad!!!!!!!!!! Trött, men glad.
 


Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig om du leker med mig, det kommer aldrig vara över för migJag låter ännu en gång tankarna sväva iväg farligt långt utan minsta aning om när jag kan komma att tappa kontrollen över dem helt, men oskyldiga dagdrömmar om långa ögonkontakter och fingertoppar över handryggen är den där verklighetsflykten jag alltid tar till när livet blir för ensamt för att orkas med. Med solen i ögonen under tidiga tågmorgnar, popmusik i öronen, ljudet av is som krossas under fötterna och grusiga asfaltsfläckar som tar sig fram under snön. Släpper in, släpper taget. Som en orkan kan jag svepa bort dig, men jag tänker aldrig dö, nej, det kommer aldrig vara över för mig.

Since the day when I met you I've been lost in desperation, it's in everything I do, like a bittersweet sensation. I am I am I am I am I'm your destiny calling

Idag har jag gosat med världens bästa klass och haft picknick i klassrummet


Gryningen kom med ett dån


Vi är sånt som händer (sånt som hände)

Ursäkta min inaktivitet, men det händer liksom ingenting längre som är värt att skriva ner. Det är mars och nästan vår och jag tar små promenader i solskenet, dansar omkring på rummet till Nordpolen och gråter sönder ögonen till glee hela nätterna. Om några dagar ska jag till skolan för första gången på tre veckor och förutom det känns livet faktiskt ganska bra. Ganska tomt och trist och ensamt, men bra.